Generelle Spørsmål

Hvorfor er Nutrilashes bedre enn andre vippeserum?

Nutrilashes stimulerer veksten i hårrøttene og gir sterkere og lengre vipper som varer og gir i tillegg fyldige bryn som gjør det enkelt å nappe til ønsket form. Nutrilashes er et serum som funker og som ikke er overpriset.

Hvor ofte og hvordan bør jeg bruke Nutrilashes på vipper?

Legg 1 stripe per øyelokk, nede ved vippekanten (som en eyeliner) ca. 1-3 mm fra vippenes rot. Dypp applikatorbørsten i serumet 1 gang per stripe/påføring. Sørg for å ikke påføre serumet direkte på vipperøttene, for å unngå at serumet trekker inn i øynene. Serumet påføres hver kveld før leggetid, etter rensing av huden.

Hvor ofte og hvordan bør jeg bruke Nutrilashes på øyebrynene?

Legg minimum 2 striper per bryn, direkte ved røttene. Start gjerne fra oversiden av brynene, da serumet trekker nedover og inn mot røttene. Dypp applikatorbørsten i serumet 1 gang per stripe/påføring. Antall påføringer per bryn kan justeres avhengig av brynstørrelse og hårvekst. Husk å påføre serumet på hud rundt brynene der hvor du ønsker mer hårvekst, selv om du ikke har tydelige hår med røtter. Serumet påføres hver kveld før leggetid, etter rensing av huden, men kan også benyttes hver morgen for enda raskere effekt.

Når kan jeg forvente å se resultater etter å ha brukt Nutrilashes?

Du kan forvente et synlig resultat etter 6–8 uker

Jeg har veldig tørre vipper og har hørt at det kan bety vitaminmangel. Er det riktig?

Vi vil anbefale at du forsøker Nutrilashes for å se om det hjelper. Har du et vanlig, sunt kosthold og følger de veiledende kostholdsrådene, bør ikke dette gi seg utslag i tørre vipper.  

Jeg er veganer og opptatt av dyrs rettigheter. Er Nutrilashes testet på dyr?

Alle produktene våre produseres i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP), som er retningslinjer for fremstilling av bl.a. kosmetikk. Nutrilashes er et vegansk produkt, og det er ikke testet på dyr.

about-nutrilashes-02

Nutrilashes 5 ml. serum

Nå til 50% rabatt!