Vippeserumet som blir anbefalt av ekspertene

Det er få vippeserum som blir anbefalt. Vi er stolte over å tilby et av få serum som blir anbefalt.

Untitled design-12

Det er få vippeserum som blir anbefalt. Vi er stolte over å tilby et av få serum som blir anbefalt.

Vippetekniker Katrin Johansen har personlig sett hva vippeserumet Nutrilashes kan gjøre med både vipper og bryn. Via hennes egen klinikk jobber hun daglig med vipper og bryn:

– Jeg er nøye med hva jeg anbefaler mine kunder, og Nutrilashes er at av få serum som jeg står inne for. Serumet legger grunnlaget for naturlig vippevekst. Og jeg har personlig sett forskjellen på mine kunder som har brukt Nutrilashes. Det er en merkbar forskjell, sier Katrin.

– Man ser at vippelengden har utviklet seg naturlig. Tettheten følger med den også. Så det er et utmerket serum om målet er naturlig vippe og brynsvekst.

Enkelt å bruke

Serumet skal brukes hver dag. Ved regelmessig bruk av serumet vil både dine vipper og bryn få økt tetthet og lengde, og det er anbefalt å bruke produkter over tid for optimale resultater. Serumet tilfører nemlig vitaminer som holder vippene friske.

Katrin: – Anbefaler virkelig Nutrilashes til vipper og bryn.

Serumet bidrar til å beskytte og pleie vipper & bryn, samtidig som serumet bidrar til økt volum og lengde.

Vi er veldig stolte over å kunne tilby et vippeserum som er 100% vegansk. Med Nutrilashes får du et vippeserum som trygt kan brukes over tid. Helt naturlig og basert på veganske virkestoffer.

about-nutrilashes-02

Nutrilashes 5 ml. serum

Nå til 50% rabatt!

More from