Dette er Nutrilashes kuren

Følg Nutrilashes kuren, og se dine vipper og bryn vokse seg sterkere. Som kunde får du 30% rabatt på hver levering.

Nutrilashes How it works

Følg Nutrilashes kuren, og se dine vipper og bryn vokse seg sterkere. Som kunde får du 30% rabatt på hver levering.

Hver tredje måned får du levert en ny tube med Nutrilashes. Som abonnementskunde sparer du hele 30% på hver eneste levering, og denne medlemsprisen tilfaller kun deg som er kunde!

Grunnen til at du får en ny levering hver 3. måned er enkel: Nutrilashes virker ved å tilføre næring til vipper og bryn, samtidig som serumet stimulerer hårvekst. Vippene dine blir med andre ord ikke bare lengre, de blir sunnere også. Ved å følge Nutrilashes kuren tar du vare på dine vipper og bryn, og beskytter dem mot daglig slitasje.

Som abonnementskunde hos oss sørger vi for at du får en ny tube til 30% rabatt før du har rukket å bruke opp din tube. Det er viktig å fortsette kuren for best resultat.

Hvordan blir vipper og bryn sunnere?

Et øyevippeserum basert på vitaminer virker ved å gi næring til vippene fra utsiden og inn. Ved å gi næring til vippene gjennom vitaminer kan du hindre at vippene brekker og faller av. Som et resultat vil vippene bli både lengre og sunnere. Det gjelder også brynene dine.

Sammensetningen av virkestoffer i Nutrilashes er helt unik. Med virkestoffer som biotin og ginseng kombinert med castor olje er Nutrilashes et vippeserum som virker. Det er dokumentert. Og det beste av alt, serumet er 100% vegansk.

Hva skjer om jeg slutter å bruke Nutrilashes?

Hvis du slutter å bruke Nutrilashes kan du merke at du mister mye vippehår, som i verste fall kan få øyenvippene til å se ut som de er tynnere og mindre fyldige. For å vedlikeholde burde serumet benyttes året rundt, da effekten kan gå tilbake om man ikke fortsetter.

Siden serumet er skånsomt, kan du pleie dine vipper og bryn daglig. Vår anbefaling er at du fortsetter å bruke serumet over tid. Det legger grunnlaget for at dine vipper og bryn holder seg sterke. Virkestoffene i Nutrilashes beskytter mot daglig slitasje.

Nutrilashes stimulerer både til vekst samtidig som det gir pleie og næring til vippene. Nøkkelen til lengre og fyldigere vipper ligger i å øke veksten til vippene under kuren, og i tillegg hindre at vippene brekker eller faller av ved å gi dem god pleie.

Som medlem sparer du hele 30% på hver eneste levering

Ved å påføre Nutrilashes hver dag sørger du for å gi vipper og bryn den kjærligheten de trenger for å vokse seg sterkere – og da vil resultatet bli lengre vipper og tykkere bryn.

Vår anbefaling fremover

Vippe og bryns-vekst er genetisk betinget. Noen vil se resultater allerede etter noen dager. Men de aller fleste må bruke serumet over tid, siden virkestoffene er naturlige. Vårt serum gjør at dine vipper og bryn vokser på en naturlig måte, og det anbefales av ekspertene.

Vi anbefaler at du fortsetter å bruke Nutrilashes over flere uker. Det bidrar til lengre vipper og tykkere bryn

Nutrilashes inneholder en blanding av vitaminer og mineraler som er kan støtte naturlig hårvekst og vippesyklus, slik som biotin.

Hvis du har sprø eller tørre vipper er Nutrilashes veldig gunstig. Det kan brukes over tid, og virkestoffene beskytter og gir fuktighet til de delikate vippene dine.

Daglig påføring av Nutrilashes serumet er noe av det smarteste du kan gjøre for dine vipper og bryn. Maskara, falske vipper og vippeextensions er kanskje en kortvarig løsning til lange vipper, men det kan faktisk være skadelig for de naturlige vippene dine.

Hvis du ser etter er en langsiktig og naturlig løsning til flotte lange vipper, som ikke må fjernes før sengetid eller trenger påfyll annenhver uke – er Nutrilashes svaret ditt. Bruk det daglig, og se dine vipper og bryn vokse seg sterkere for hver dag som går.

about-nutrilashes-02

Nutrilashes 5 ml. serum

Nå til 50% rabatt!

More from