– Et helt utrolig vippeserum

Mange vippe-entusiaster og ikke minst eksperter i faget anbefaler Nutrilashes. Vippeserumet gir deg muligheten til å få lange vipper og tykke bryn på en helt naturlig måte!

about-nutrilashes-02

Mange vippe-entusiaster og ikke minst eksperter i faget anbefaler Nutrilashes. Vippeserumet gir deg muligheten til å få lange vipper og tykke bryn på en helt naturlig måte!

Sammensetningen av virkestoffer i Nutrilashes er helt unik. Med naturlige ingredienser som biotin og ginseng kombinert med castor olje er Nutrilashes et vippeserum som virker. Det er dokumentert. Og det beste av alt, serumet er 100% vegansk.

HALV PRIS til og med 15. August

I dag har serumet blitt en av de mest solgte vippeserumene i Skandinavia. Det er tydelig at det er mange som setter pris på et vippeserum som gir markant lengre vipper og tykkere bryn – og det på en helt naturlig måte. Serumet kan du bestille til HALV PRIS her.

Nutrilashes: Dokumenterte resultater ved regelmessig bruk

Nutrilashes stimulerer både til vekst samtidig som det gir pleie og næring til vippene. Nøkkelen til lengre og fyldigere vipper ligger i å øke veksten til vippene under kuren, og i tillegg hindre at vippene brekker eller faller av ved å gi dem god pleie.

Ekspertene anbefaler Nutrilashes

Flere eksperter kan bekrefte hvor effektivt vippeserumet fungerer på vipper og bryn. Serumet bidrar til å beskytte og pleie vipper & bryn, samtidig som serumet bidrar til økt volum og lengde.

Katrin: – Anbefaler virkelig Nutrilashes til vipper og bryn.

Vippetekniker Katrin Johansen har personlig sett hva vippeserumet Nutrilashes kan gjøre med både vipper og bryn. Via hennes egen klinikk jobber hun daglig med vipper og bryn:

– Jeg er nøye med hva jeg anbefaler mine kunder, og Nutrilashes er at av få serum som jeg står inne for. Serumet legger grunnlaget for naturlig vippevekst. Og jeg har personlig sett forskjellen på mine kunder som har brukt Nutrilashes. Det er en merkbar forskjell, sier Katrin. – Et helt utrolig serum!

– Man ser at vippelengden har utviklet seg naturlig. Tettheten følger med den også. Så det er et utmerket serum om målet er naturlig vippe og brynsvekst.

I August har vi HALV PRIS på en pakke med Nutrilashes. Bestill her.

about-nutrilashes-02

Nutrilashes 5 ml. serum

Nå til 50% rabatt!

More from