Velkommen til oss! Dette er Nutrilashes kuren

Med Nutrilashes kan du forvente fantastiske resultater. La oss fortelle deg hvordan!

12_nutrilashesproduct_03_lowres-square

Med Nutrilashes kan du forvente fantastiske resultater. La oss fortelle deg hvordan!

Du har nå kjøpt et av de mest populære vippeserumene i Norden, og vi er kjempeglad for at du valgte oss. Nutrilashes Eyelash & Brow Growth Serum har dokumentert virkning på både lengde og fylde, og vi er helt sikkert på at du kommer til å bli fornøyd med vippekuren. Se filmen og la vår kjære Kaia fortelle deg litt mer om serumet, og hva du kan forvente!

Nutrilashes kuren

Nutrilashes kuren strekker seg over 8 uker, og det er vår anbefaling at du følger kuren. Resultater kan forventes mellom 6-8 uker. Ved å bruke serumet hver dag legger du det beste grunnlaget for at dine vipper og bryn skal vokse i både lengde og tetthet. Det er dokumentert i vår kliniske undersøkelse.

Vår lovnad til deg

Når vi skapte Nutrilashes, var det på bakgrunn av en visjon.

Vi ønsket å tilby et vippeserum basert på helt naturlige ingredienser. Ikke nok med det. Serumet skulle være like effektivt som andre serum på markedet, om ikke bedre.

Etter flere års produktutvikling kan vi med stolthet si at vi nådde vår målsetning.

Nutrilashes Eyelash & Brow Growth Serum er et av de mest effektive vippeserumene på markedet. Serumet bidrar til å beskytte og pleie vipper & bryn, samtidig som serumet bidrar til økt volum og lengde.

Vi er veldig stolte over å kunne tilby et vippeserum som er 100% vegansk. Med Nutrilashes får du et vippeserum som trygt kan brukes over tid, uten skadelige virkestoffer. Helt naturlig og basert på veganske virkestoffer – med en klinisk dokumentert effekt.

Følg kuren – og få resultater

Følg våre anbefalinger, og vi garanterer at du blir fornøyd. Nutrilashes burde minimum brukes over 8 uker. I dette tidsrommet kan du forvente å se forskjell på både vipper og bryn. Husk at vippesyklus er genetisk betinget. Noen ser veldig raske resultater, mens det for andre tar noe lengre tid.

Husk å påføre serumet hver dag. De fleste av våre kunder påfører serumet hver kveld før leggetid, og det er noe vi også anbefaler. På den måten får du best effekt av serumet. Det tar tid og få vippe og bryn til å vokse på en naturlig måte. Med Nutrilashes har du de aller beste forutsetninger til å få vipper og bryn som du alltid har drømt om.

Daglig rutine: Husk på påfør serumet hver dag

Om du lurer på hvordan du bruker vippeserumet, anbefaler vi deg å lese mer her.

Følg kuren – og få resultater

Vi ønsker deg lykke til! Om du har noen spørsmål, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på [email protected]. Vi svarer deg så raskt vi kan.

Du finner ellers svar på det meste via vårt Kontakt Senter.

about-nutrilashes-02

Nutrilashes 5 ml. serum

Nå til 50% rabatt!

More from