Slik kommer du i gang

Slik kommer du i gang, følg våre anbefalinger.

Nutrilashes

Slik kommer du i gang, følg våre anbefalinger.

Følg våre anbefalinger, og vi garanterer at du blir fornøyd. Nutrilashes burde minimum brukes over 6 uker, helst 8 uker. I dette tidsrommet kan du forvente å se forskjell på både vipper og bryn. Husk at vippesyklus er genetisk betinget. Noen ser veldig raske resultater, mens det for andre tar noe lengre tid.

I filmen viser vi deg hvordan du skal påføre Nutrilashes. Påføring av serumet gjør du hver kveld.

Slik virker det

Påfør serumet hver dag, inntil du er fornøyd med resultatet. Vi anbefaler alle å følge hele kuren, som strekker seg over 8 uker. Da får du best resultat!

– STEG 1

Fjern evt. sminke og rens huden. Ikke bruk oljebaserte produkter da de kan hindre serumet i å synke inn i huden, og det kan begrenses effekten.

– STEP 2

Påfør en tynn stripe med Nutrilashes på øyelokket. Påføres som en eyeliner, men med en avstand på ca. 1-3mm fra vippekanten.

– STEP 3

La serumet trekke inn. La det tørke inn i 1-2 minutter. Du kan nå fortsette med din daglige skjønnhetsrutine.

– STEP 4

Påføres hver kveld frem til oppnådd effekt. Resultatet vedlikeholdes deretter ved å bruke Nutrilashes 2-4 ganger i uken.

Vi anbefaler at du bruker Nutrilashes hver kveld i minimum 6 uker, helst 8 uker. Ved å gjøre det legger du grunnlaget for at dine vipper og bryn skal vokse seg lande og fyldige.

De fleste av våre kunder har gjort Nutrilashes til en naturlig del av sin skjønnhetsrutine. Nutrilashes er veien til naturlig lange vipper og tykke bryn.

Følg oss på instagram og bli inspirert under Nutrilashes kuren. Vi ser gjerne ditt bidrag med før og etter bilder! Bruk #nutrilashesresults – vi plukker hver måned ut en heldig kunde som får 1 års gratis forbruk av Nutrilashes.

about-nutrilashes-02

Nutrilashes 5 ml. serum

Nå til 50% rabatt!

More from